Servis

Primarna uloga Grafo Servisa je održavanje strojeva iz našeg prodajnog programa. Održavanje se ne odnosi samo na servis stroja već i pomoć u radu, rješavanje problema u proizvodnji kao i organiziranje dodatnih instruktaža.
U garantnog roku, kao i postgarantnom periodu Grafo Servis obavlja održavanje strojeva Wohlenberg Buchbindesysteme, Gerhard Busch, Solema, SCS Automaberg, Peroni Ruggero, Tecnomac i Vega, kupljenih izravno od proizvođača uz našu asistenciju, na području Republike Hrvatske. Za ostale zemlje održavanje se treba dogovoriti prilikom kupnje stroja od proizvođača.
Strojeve kineske proizvodnje u garantnom roku i postgarantnom periodu Grafo Servis održava isključivo one koji su nabavljeni preko nas.
Servis svih ostalih strojeva isključivo na upit.

Preseljenja

Osim održavanja strojeva iz našeg programa Grafo Servis nudi uslugu preseljenja strojeva ili kompletnih tiskara. Prema želji kupca možemo ponuditi preseljenje po sistemu „ključ u ruke“, tj. organizirati i utovar, transport i istovar strojeva iz i u većini zemalja Europe.

Rezervni dijelovi


Grafo Servis nudi rezervne dijelove za sve strojeve iz našeg prodajnog programa. Rezervni dijelovi europskih proizvođača dobavljivi su u roku od 24 sata dok je većina dijelova za kineske strojeve dobavljiva u roku od 3 radna dana.
Za strojeve renomiranih europskih proizvođače možemo pokušati dobaviti složene elektronske komponente po povoljnoj cijeni.
Za kineske strojeve koji nisu u našem prodajnom programu nismo u mogućnosti nabavljati rezervne dijelove te molimo da kontaktirate ovlaštene zastupnike.
Translate »