Servis – Preseljenja

Primarna uloga Grafo Servisa je održavanje strojeva iz našeg prodajnog programa. Održavanje se ne odnosi samo na servis stroja već i pomoć u radu, rješavanje problema u proizvodnji kao i organiziranje dodatnih instruktaža.
U garantnog roku, kao i postgarantnom periodu Grafo Servis obavlja održavanje strojeva Gerhard Busch, Santini, SATE te Duran Machinery, kupljenih izravno od proizvođača uz našu asistenciju, na području Republike Hrvatske. Za ostale zemlje održavanje se treba dogovoriti prilikom kupnje stroja od proizvođača.
Strojeve Yawa u garantnom roku i postgarantnom periodu Grafo Servis održava u svim zemljama u kojima ima pravo prodaje, kao i susjednim zemljama.
Strojeve Weigang, Jinbao, Guanming, te ostale strojeve kineske proizvodnje Grafo Servis održava sve one koji su nabavljeni preko nas.
Osim održavanja strojeva iz našeg programa Grafo Servis nudi uslugu preseljenja ofsetnih tiskarskih strojeva Heidelberg i Manroland, kao i preseljenje kompletnih tiskara. Prema želji kupca možemo ponuditi preseljenje po sistemu „ključ u ruke“, tj. organizirati i utovar, transport i istovar strojeva iz i u većini zemalja Europe.
Servis svih ostalih strojeva isključivo na upit.

Kontakt za servis: Ozren Mandić 00385 98 317 077
Kontakt za servis tiskarskih strojeva Heidelberg: Dalibor Benčić 00385 91 44 20 820

Rezervni dijelovi

original

Grafo Servis nudi rezervne dijelove za sve strojeve iz našeg Savjetničko-prodajnog programa. Rezervni dijelovi europskih proizvođača dobavljivi su u roku od 24 sata dok je većina dijelova za strojeve Yawa dobavljiva u roku od 3 radna dana.
Za ostale strojeve nismo u mogućnosti nabavljati rezervne dijelove te molimo da kontaktirate ovlaštene zastupnike.
Za neke tipove strojeva i proizvođače možemo izrađivati zamjenske dijelove no molimo isključivi upit na Ozren Mandić 00385 98 317 077.

parallax background
Translate »