PRODAJA
Program (klikom na Program možete vidjeti kratki pregled programa Grafo Servisa)
MADE-IN-CHINA
Nakon 13-godišnjeg testiranja brojnih kineskih proizvođača i strojeva, kao i neprekidnog istraživanja trendova kretanja grafičke industrije i potreba tržišta, Grafo Servis je svoj prodajni program kineskih strojeva sveo isključivo na one strojeve koje ocjenjujemo da kvalitetom odgovaraju zahtjevima Europskog tržišta, ali i ujedno imaju povoljan odnos cijene i kvalitete, te naravno kao najvažnije imaju odličnu servisnu podršku i isporuku rezervnih dijelova unutar nekoliko dana.
Grafo Servis nudi isključivo kompletnu uslugu od odabira kvalitetnog dobavljača i testiranja strojeva, isporuke, montaže, instruktaže, garantnog održavanja i postgarantnog servisiranja, te isporuke rezervnih dijelova. Iz tog razloga Grafo Servis nije u mogućnosti konkurentno isporučivati jednostavne i jeftine strojeve, već isključivo složene visoko kvalitetne automatske strojeve i linije. Svi strojevi iz našeg programa su testirani u radu od našeg servisa, a većina njih radi u Hrvatskim tiskarama.

SHANGHAI YAWA
Nakon 13 godišnje uspješne suradnje u Hrvatskoj i velikog iskustva koje smo sakupili u servisiranju i radu s proizvođačem automatskih štanci Yawa iz Shanghaia danas smo prodajni i demo centar za Hrvatsku, Sloveniju i Austriju. Kako je i dalje naša primarna djelatnost servis, možemo se pohvaliti da smo najvažniji servisni partner Yawe u Europi te smo servisni centar ne samo za Hrvatsku, Sloveniju i Austriju, već i Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Mađarsku.
Grafo Servis nudi isključivo kompletnu uslugu od savjetovanja i pronalaženja optimalne konfiguracije za potrebe svakog pojedinog kupca, preko isporuke, montaže, instruktaže, praćenja rada, garantnog održavanja i postgarantnog servisiranja, te isporuke rezervnih dijelova. Svakog problemu koji naš kupac ima u proizvodnji se posvećujemo te za nas nema nerješivih problema.
Proizvodni program Yawa
Automatska štanca s foliotiskom – TDS 790 / TDS 1060
Automatska štanca s izbijanjem otpada – TD800S / TD1060S / TD1650S
Automatska zaklopna štanca s foliotiskom – TDS 750 A

WEIGANG
Kompaktni flexo tiskarski stroj širine tiska 320, 450, 620, 820 mm
Modularni (sliv) flexo tiskarski stroj širine tiska 330, 450 mm
UV offset iz role širine tiska 300 mm

JINBAO
Automatski cilindar za sitotisak i UV lakiranje – JB-1050 AG/A
Automatski cilindar za sitotisak i UV lakiranje – JB-720/800/1020 (A) GUANMING
Profesionalni automatski plastifikatori s revolucionarnim elektromagnetskim grijačem koji omogućuje postizanje radne brzine unutar 90 sekundi.
B2 modeli SAFM 800 i SW-820 brzine do 65 m/min
B1 modeli SW-1050 brzine do 120 m/min
B0+ modeli SW-1200 brzine do 120 m/min
Ostali kineski strojevi isključivo na upit
Filozofija Grafo Servisa je prodaja kroz servis, što znači da prodajemo samo one strojeve koje možemo i održavati, tj. ne želimo prodavati strojeve za koje nismo sigurni da ih možemo kvalitetno održavati ili da svojom kvalitetom zadovoljavaju potrebe moderne europske tiskare.
Bitno je naglasiti da mnogi Kineski strojevi nose CE oznaku, to međutim ne jamči i njihovu kvalitetu. CE oznaka znači da su strojevi prilagođeni Evropskim standardima za sigurnost u radu, ali ona ne označava kvalitetu korištenih materijala. Kvaliteta materijala može se dokazati samo besprijekornim radom duži niz godina.
Bitno je naglasiti da svaki stroj koji nije u našem programu Grafo Servis NEĆE ponuditi ukoliko smatramo da stroj svojom kvalitetom ne zadovoljava visoko postavljene standarde te molimo cijenjene kupce na razumijevanje ukoliko nismo u mogućnosti ponuditi stroj koji traže.
Ukoliko tražite jeftini Kineski stroj mi nismo prava adresa !

MADE-IN-EUROPE


Za razliku od kineskih strojeva koje prodajemo, sa svim našim europskim partnerima (izuzev malih strojeva) radimo kao servisni partner. Servis međutim ne obuhvaća samo popravak strojeva već kompletnu uslugu izuzev same kupoprodaje. To znači da mi vršimo tehničko savjetovanje, koji model i koju konfiguraciju odabrati, organiziramo dostavljanje ponude i sve pregovore, a kasnije transport, montažu, instruktažu, te održavanje u garantnom roku i servis nakon isteka garancije. Naše usluge plaća proizvođač, a kupac ima jednakovrijednu kompletnu uslugu kao da je stroj kupio preko nas.
Ponude se dobivaju izravno od proizvođača, a kupoprodaja se također vrši izravno s proizvođačem, te time kupac ima kako garanciju najpovoljnije cijene, tako i garanciju kvalitete od samog proizvođača stroja.
NJEMAČKA / Gerhard BUSCH
Protisne štance za etikete
Okretači kupa
Trake za odvođenje otpada
Šlajfirke
Podizači kupa i gruškalice
NJEMAČKA / JZ-systems
Profesionalni alati i pribor za gotovo sve štance (Bobst, Yawa, Iberica, …)
ITALIJA / Solema
Tornjevi i trake za sušenje knjiga u liniji za uvez knjiga
Strojevi za automatizaciju procesa uveza knjiga (ulagač blokova, pila za razrezivanje blokova, staker, paletizator, depaletizator, stroj za pakiranje knjiga u kutije)
ITALIJA / SATE
Automatska linija za izradu luksuznih kutija
TURSKA / DURAN MACHINERY
Ljepilice za kutije za sve moguće zahtjeve, svaki se stroj može izraditi u potpunosti prema zahtjevu kupca.
RABLJENI STROJEVI
Grafo Servis nudi i/ili prodaje isključivo one rabljene strojeve iz našeg programa koji se nalaze izravno kod proizvođača, te su ispitani ili je na njima učinjen remont, tj. imaju garanciju funkcionalnosti. Grafo Servis ne prodaje ostale rabljene strojeve iz svog programa, izuzev u slučajevima kada je na tržištu stroj koji je preko nas kupljen, montiran i pravilno održavan, tj. za koji znamo da je u besprijekornom stanju.
Naši principali prodaju rabljene strojeve po cijelom svijetu te se ponuda rabljenih strojeva mijenja svakodnevno, stoga molimo da za trenutnu ponudu bilo kojeg stroja iz našeg kontaktirate: Hrvoje Kokot 00385 98 316 410 ili na hrvoje@grafo-servis.hr
Grafo servis ne prodaje rabljene ofsetne tiskarske strojeve, doradne strojeve niti imamo vlastiti lager strojeva. Međutim, mi nudimo pomoć pri kupnji rabljenih ofsetnih tiskarskih strojeva Heidelberg i manroland. Kod kupnje rabljenih ofsetnih tiskarskih strojeva, kupac može samostalno odabrati stroj, te može Grafo Servis tražiti za stručno mišljenje o stroju, njegovoj kompatibilnosti za željenu proizvodnju, cijeni, opremi, ili zatražiti defektažu, demontažu i montažu.
Za savjet o kompatibilnosti, cijeni, isplativosti ili bilo kojoj drugoj karakteristici rabljenog stroja stojimo Vam u svakom trenutku na raspolaganju.
Za detaljne informacije za svaki od strojeva iz programa molimo da kontaktirate :
Hrvoje Kokot 00385 98 316 410 ili na hrvoje@grafo-servis.hr

HAMBURG / BARCELONA / ISTANBUL

Tisak i dorada

home_energy_forbusiness4

BUSCH

Protisne štance za etikete Okretači kupa Trake za odvođenje otpada Bandarolirke Mješalice za boje
home_energy_forbusiness5

SCHNNEIDER SENATOR

Brzorezači Linije za rezanje papira
home_energy_forbusiness3

TAULER

Plastifikatori formata B3, B2, B1
home_energy_forbusiness2

DURAN MACHINERY

Ljepilice za kutije za sve moguće zahtjeve, svaki se stroj može izraditi u potpunosti prema zahtjevu kupca.
made-in-eu

EU

Svi navedeni strojevi su 100 % Made in Europe.

Grafo servis

povijest

2014. godine Grafo Servis je postao tehnički savjetnik renomiranih Evropskih proizvođača strojeva. Tehnički savjetnik znači da mi vršimo tehničko savjetovanje, koji model i koju konfiguraciju odabrati, te dajemo svu pomoć oko tehničke strane projekata za financiranje iz fondova EU ili domaćih fondova.

Ponude se dobivaju od proizvođača, a kupoprodaja se također vrši izravno s proizvođačem, te time kupac ima kako garanciju najpovoljnije cijene, tako i garanciju kvalitete od samog proizvođača stroja. Grafo Servis vrši montažu, te održavanje u garantnom roku i servis nakon isteka garancije. Naše usluge plaća proizvođač, a kupac ima jednakovrijednu kompletnu uslugu kao da je stroj kupio preko nas.


SHANGHAI YAWA
Nakon 10 godišnje uspješne suradnje u Hrvatskoj i velikog iskusta koje smo sakupili u servsiranju i radu s proizvođačem automatskih štanci Yawa iz Shanghaia, na Drupi 2016 Grafo Servis je postao servisni, prodajni, demo i centar za obuku za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Austriju, Italiju, Njemačku i Mađarsku, s ciljem proširenja na ostale zemlje zapadne Europe.
Grafo Servis nudi isključivo kompletnu uslugu od savjetovanja i pronalaženja optimalne konfiguracije za potrebe svakog pojedinog kupca, preko isporuke, montaže, instruktaže, praćenja rada, garantnog održavanja i postgarantnog servisiranja, te isporuke rezervnih dijelova. Svakog problemu koji naš kupac ima u proizvodnji se posvećujemo te za nas nema neriješivih problema.
Proizvodni program Yawa
DREAM - Automatska štanca s foliotiskom i hologramom – DDS 92 / DDS 106
DREAM – Automatska štanca s razdvajanjem kutija – DS 106
TECH - Automatska štanca s foliotiskom – TDS 790 / TDS 1050 B
TECH – Automatska štanca s izbijanjem otpada – TD790S / TD1060S / TD1650S

KINESKI STROJEVI
Nakon 10-godišnjeg testiranja brojnih kineskih proizvođača i strojeva, kao i neprekidnog istraživanja trendova kretanja grafičke industrije i potreba tržišta, Grafo Servis je svoj prodajni program kineskih strojeva sveo isključivo na one strojeve koji mi i naš Kineski partneri ocjenjujemo da kvalitetom odgovaraju zahtjevima Evropskog tržišta, ali i ujedno imaju povoljan odnos cijene i kvalitete.
Grafo Servis nudi isključivo kompletnu uslugu od odabira kvalitetnog dobavljača i testiranja strojeva, servisa i isporuke rezervnih dijelova od strane našeg kineskog partnera, preko isporuke, montaže, instruktaže, garantnog održavanja i postgarantnog servisiranja, te isporuke rezervnih dijelova. Iz tog razloga Grafo Servis nije u mogućnosti konkurentno isporučivati jedostavne i jeftine strojeve, već isključivo složene visoko kvalitetne automatske strojeve i linije. Svi strojevi iz našeg programa su testirani, i većina njih radi u Hrvatskim tiskarama.
Grafo Servis u svom programu ima slijedeće kineske strojeve :
Dragon Offline UV/IR spot lakirka – SGJ-GUV-1100 Automatski stroj za kaširanje valovite ljepenke – FMZ / FMZ-G / FMQF-G Poluautomatski stroj za kaširanje valovite ljepenke - FMB
Jinbao Automatski cilindar za sitotisak i UV lakiranje – JB-1050 AG/A Automatski cilindar za sitotisak i UV lakiranje – JB-720/800/1020 (A)
Weigang Kompaktni flexo tiskarski stroj širine tiska 320, 450, 620, 820 mm Modularni (sliv) flexo tiskarski stroj širine tiska 330 mm UV offset iz role širine tiska 300 mm
Svi ostali strojevi isključivo na upit
Bitno je naglasiti da mnogi Kineski strojevi nose CE oznaku, to međutim ne jamči i njihovu kvalitetu. CE oznaka znači da su strojevi prilagođeni Evropskim standardima za sigurnost u radu, ali ona ne označava kvalitetu korištenih materijala. Kvaliteta materijala može se dokazati samo besprijekornim radom duži niz godina. Bitno je naglasiti da svaki stroj koji nije u našem programu Grafo Servis NEĆE ponuditi ukoliko smatramo da stroj svojom kvalitetom ne zadovoljava visoko postavljene starndarde.
Ukoliko tražite jeftini Kineski stroj mi nismo prava adresa : naša usluga, a tako i naša cijena, ne sastoji se samo od cijene stroja, već obuhvaća odabir najkvalitetnijeg proizvođača, organizaciju dobave, isporuke, montaže, instruktaže, pomoći u radu, garancijskog održavanja i post garancijskog servisiranja, te usporuke rezervnih dijelova.
RABLJENI STROJEVI
Grafo Servis nudi i/ili prodaje isključivo one rabljene strojeve iz našeg programa koji se nalaze izravno kod proizvođača, te su ispitani ili je na njima učinjen remont, tj. imaju garanciju funkcionalnosti. Grafo Servis ne prodaje ostale rabljene strojeve iz svog programa, izuzev u slučajevima kada je na tržištu stroj koji je preko nas kupljen, montiran i pravilno održavan, tj. za koji znamo da je u besprijekornom stanju.
Naši principali prodaju rabljene strojeve po cijelom svijetu te se ponuda rabljenih strojeva mijenja svakodnevno, stoga molimo da za trenutnu ponudu štanci, ljepilica za kutije, brzorezača te ostalih strojeva kontaktirate: Hrvoje Kokot 00385 98 316 410 ili na hrvoje@grafo-servis.hr
Grafo servis ne prodaje rabljene ofsetne tiskarske strojeve već nudi pomoć pri kupnji rabljenih ofsetnih tiskarskih strojeva Heidelberg i manroland. Kod kupnje rabljenih ofsetnih tiskarskih strojeva, kupac može samostalno odabrati stroj, te može Grafo Servis tražiti za stručno mišljenje o stroju, njegovoj kompatibilnosti za željenu proizvodnju, cijeni, opremi, ili zatražiti defektažu, demontažu i montažu. Za savjet o kompatibilnosti, cijeni, isplativosti ili bilo kojoj drugoj karakteristici rabljenog stroja stojimo Vam u svakom trenutku na raspolaganju.
Za detaljne informacije za svaki od strojeva iz programa molimo da kontaktirate :
Hrvoje Kokot 00385 98 316 410 ili na hrvoje@grafo-servis.hr

Translate »