O nama

ukratko

Dobro došli!

Grafo servis d.o.o. osnovan je 2006. godine od strane djelatnika s dugogodišnjim iskustvom u grafičkoj industriji, kako u servisu, tako i u prodaji i rukovođenju tiskarom.

Iako smo osnovani kao servis grafičkih strojeva u proteklih 13 godina poslovanja konstantno smo usklađivali našu djelatnost s razvojem tržišta, potrebama naših kupaca i našim mogućnostima. Nakon nenadoknadivog gubitka našeg Jože i povećanjem broja instaliranih strojeva iz vlastitog prodajnog programa težište servisa usmjerili smo na servisiranje „naših“ strojeva kao i servisiranje strojeva stranih partnera s kojima imamo dogovor o suradnji.

Naš glavni principal je proizvođač automatskih štanci Yawa iz Shanghaia za koga vršimo servis i prodaju na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Austrije, a montaže, instruktaže i servis i u svim ostalim okolnim državama.

Uz to djelujemo kao servis i tehnički savjetnici za firme Busch, Duran Machinery, Solema, Santini-SATE te usko surađujemo s firmama poput Hang, Dürselen, i dr.

Zastupnici smo i kineskih firmi Sinajet, Jinbao i Donghai-Weigang.

Uz prodaju i servis vršimo i preseljenja ofsetnih tiskarskih strojeva ili kompletnih tiskara.

Translate »